Elpida je preduzeće za veleprodaju auto delova. Osnovano je 1998 godine u Zemunu gde se i danas nalazi. Posedujemo dobro organizovanu distributivnu mrežu po celoj Srbiji koju pokrivaju komercijalisti u Nišu i Novom Sadu. Od 01.01.2009 postojaće i mogućnost online poručivanja. Zastupnik smo i distributer preko 20 svetski priznatih proizvođača rezervnih delova za sve vrste i tipove putničkih vozila. Gotovo svi proizvođači koje zastupa Elpida prisutni su u prvoj ugradnji pri proizvodnji automobila što govori o vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti. Svi naši dobavljači poseduju ISO sertifikat kojim se potvrđuje visok kvalitet proizvoda.

Elpida u ponudi ima delove trapa, kočnione sisteme, setove kvačila, amortizere, autoelektriku, pumpe za vodu i za gorivo, ležajeve točka, kvačila i španera, kaiševe, dihtunge,nosače motora, ventile, sajle, metlice brisača, kao i delove namenjene redovnom održavanju. Ta ponuda ne pokriva samo najpopularnije marke i tipove vozila već se mogu naći i delovi za starija vozila kojih još uvek ima na našim putevima, kao i za ekskluzivna vozila najnovije proizvodnje.

Garancija na sve rezervne delove ugrađene u ovlašćenom servisu je 1 god. Svi delovi koji se nalaze u našoj ponudi a trenutno nedostaju na lageru mogu se poručiti i biti isporučeni za 15 dana.

Sve u svemu Elpida Vam nudi sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila.


 
  © 2008 Elpida d.o.o. Sva prava zadržana. Developed by MARK Projects.
naslovna  |  o nama  | proizvođači  |  online veleprodaja  | katalozi | kontakt